estratègies de comunicació

IDIOMA

Idioma

Currency

B2C

Política de privacitat. Clàusula per pressupostos enviats electrònicament

               

En aquesta pàgina trobaràs la informació sobre la nostra política de privacitat, que hem actualitzat per adaptar-nos al Reglament General de Protecció de Dades, d'obligat compliment des del 25 de maig de 2018.

Què és el RGPD?

El Reglament General de Protecció de Dades té com a objectiu unificar a nivell europeu les normatives de protecció de dades.

Entre altres coses, obliga les empreses i administracions a donar més informació sobre les dades que tenim dels usuaris i com els gestionem.

Aquí trobaràs informació sobre quines dades tenim de tu, com les recollim, per a què les fem servir i què pots fer tu amb les teves dades.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Entitat:
FO2 SL – NIF: B60745593
Direcció postal: 
Passeig de la Pau, 22 - 08600 Berga - Barcelona
Telèfon: 938214241
Correu: 
magma@magma.info

AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES SEVES DADES PERSONALS?

A FO2 SL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats, així com enviar comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis. 

DURANT QUANT DE TEMPS CONSERVAREM LES SEVES DADES?

Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, i en el seu cas, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

Execució d’un contracte: Prestar el servei sol·licitat o en el seu cas l’aplicació de mesures precontractuals.

Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions comercials i/o newsletter.

A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES SEVES DADES?

No es cediran dades a tercers, llevat obligació legal.

transferències de dades a tercers països 

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS QUAN ENS FACILITA LES SEVES DADES? 

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a FO2 SL estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a què van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, FO2 SL deixarà de tractar les dades, llevat per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar materialment els seus drets de la següent forma: enviant un correu electrònic a magma@magma.info o una carta a Passeig de la Pau, 22 - 08600 Berga - Barcelona.

Quan es realitzi l'enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l'interès legítim del responsable, l'interessat podrà oposar-se al tractament de les seves dades amb aquesta fi.

Si ha donat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment donat en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas de que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

COM HEM OBTINGUT LES SEVES DADES?

Les dades personals que tractem a FO2 SL procedeixen del propi interessat.


Vols més informació?

Aquesta és una guia breu perquè coneguis quines dades personals recollim sobre tu, per a què les fem servir i com les pots gestionar.

Si vols més informació: