estratègies de comunicació  |      

IDIOMA

Idioma

Currency

B2C

ABSOLUT

un revolucionari interior per a ambulàncies

Projecte:

Disseny de l'interior de l'ambulància Absolut. Aquest interior, molt optimitzat i amb un disseny minimalista, confortable i intuïtiu, respon a les necessitats reals del personal sanitari, al mateix temps que dóna un salt qualitatiu en la reducció d'estrès del pacient.

Bergadana.

Transformació de vehicles.

Interior de vehicle sanitari.

Absolut

El projecte "Absolut" és el resultat d'un elaborat estudi sobre la optimització de l'espai interior dels vehicles de transport sanitari que, a banda d'aconseguir una correcta adequació dels elements que formen la unitat de transport del pacient, ha anat més enllà, aconseguint que aquest espai transmeti una sensació de comoditat, tranquil·litat, seguretat i confiança als seus ocupants. Per tant, el projecte Absolut, traspassa pròpiament el que seria un projecte d'enginyeria i incorpora en el seu disseny aspectes sobre la psicologia del pacient.

Com tot projecte, tot comença amb esborranys i dibuixos que més tard es traslladen a plànols i renderitzats. Aquests es transformen en maquetes i prototips, i finalment veuen la llum amb la fabricació de l'Absolut.


Selecció Delta

És un orgull per a Magma poder anunciar que el projecte "Absolut" ha estat seleccionat com a finalista dels Premis Delta d'ADI-FAD 2018.

Els Premis Delta s’atorguen des de 1961 en reconeixement a la feina dels dissenyadors i les empreses nacionals i internacionals, per celebrar l’excel·lència en el disseny industrial i reconèixer la seva importància com a expressió de valors econòmics, socials i culturals.

Aquests premis tenen en compte valors èticament responsables cap a l’individu, la societat i l’ambient. Els nous productes configuren la cultura material i immaterial d’una època i els Premis Delta contribueixen a registrar i visualitzar aquest patrimoni a Catalunya i a Espanya.

Haver estat seleccionats com a finalistes dels Premis Delta, que aposten per promoure productes de caràcter innovador, impacte social, qualitat en els processos de fabricació i l’ús apropiat de tecnologies i materials, és per a nosaltres un bon motiu per seguir treballant en aquesta direcció.


Galeria

A continuació podeu gaudir d'algunes imatges de detall dels acabats de l'ambulància Absolut.