estratègies de comunicació  |      

IDIOMA

Idioma

Currency

B2C

LLIBRE JOAN FERRER

llibre / catàleg

Projecte:

Producció del llibre “Joan Ferrer. El tacte de la llum. Obra pictòrica, 1960-2019”. Un llibre/catàleg sobre la retrospectiva de l’obra del pintor berguedà Joan Ferrer i Gasol, coincidint amb l’exposició realitzada a Berga la tardor del 2019.

Magma va rebre l’encàrrec de realitzar el disseny, maquetació i producció d’aquesta obra. Es tractava d’un gran repte en el qual s’havia de remarcar cadascuna de les obres de Joan Ferrer, donant l’espai necessari a cadascuna d’elles, tenint en compte la compensació correcta amb els diferents textos que les acompanyen. 

Amb la coordinació de Dolors Ferrer Gendrau i Bernat Puigdollers, s’ha realitzat un llibre en el qual es mostra la trajectòria de Joan Ferrer durant gairebé 60 anys de passió per la pintura. S’hi analitzen les diferents etapes i evolucions del pintor, així com les seves influències.

Joan Ferrer i Gasol

Llibre “Joan Ferrer. El tacte de la llum”

Llibre de 200 pàgines amb format especial de 23 x 26,5 cm imprès sobre paper estucat de 170 g/m2. Disponible en dues enquadernacions diferents, rústica cosida impresa sobre Materica color Gesso de 360 g/m2 amb solapes, i tapa dura cartoné. 

El disseny del llibre, sobri i elegant, ha volgut trobar, en tot moment, l’equilibri entre els diferents textos que el componen i les obres d’en Joan Ferrer. Es tractava d’un desafiament, de vegades difícil, per la gran quantitat de matisos, textures i personalitat que transmet l’obra del pintor. 


Fotografies

Juntament amb el disseny i maquetació del llibre, també es van realitzar totes les fotografies de l’obra pictòrica que acompanyen el llibre. Aquesta feina ens ha permès descobrir les intimitats de l’obra de Joan Ferrer i, al mateix temps, ha significat un repte professional per la gran quantitat de textures i matisos que té cadascuna d’elles.