estratègies de comunicació  |      

IDIOMA

Idioma

Currency

B2C

WWW.INNALTECH.COM

web corporativa

Projecte:

L’any 2009 l'empresa Grifell Pons va confiar en Magma per la realització i desenvolupament d’Innaltech, la nova marca comercial de la companyia. Des d'aleshores a Magma hem viscut en primera persona l’evolució d’Innaltech i hem col·laborat en múltiples projectes de l’empresa de tancaments d’alumini.

Com no podia ser d’una altra manera, la web corporativa ha sigut, des de l’inici, un d’aquests projectes. El fet d’haver realitzat catàlegs corporatius, així com fitxes tècniques, i fins i tot assessorament i disseny industrial de noves línies de producte, ha facilitat el poder realitzar una web corporativa que destaca pel fet de ser visualment agradable i atractiva però que al mateix temps disposa de moltíssima informació tècnica en cada una de les línies de producte sense ser un portal pesat i laberíntic. 

Podem afirmar doncs, que hem trobat un equilibri entre web tècnica destinada als professionals del sector però al mateix temps web informativa per a públic final. I naturalment, es tracta d’una interfície responsive, és a dir, que s’adapta per ser visualitzada en diferents dispositius com ordinadors, tauletes i mòbils.

Visiteu la web fent clic a www.innaltech.com

Grifell Pons S.L.

Perfileria d'alumini.

Web corporativa.