estratègies de comunicació  |      

IDIOMA

Idioma

Currency

B2C

PACKAGING ALGĒMICA

un embolcall reciclable

Projecte:

La marca Algēmica, que va néixer el 2017, ha anat introduint nous productes per a la salut integrativa al seu catàleg, fet que ha obligat a replantejar el sistema d'embalatge de la companyia. Així doncs, Magma, que està acompanyant la jove empresa des dels seus inicis, s'ha trobat amb un nou repte: unificar tot el packaging amb un nou sistema.

Els principals objectius marcats conjuntament entre Algēmica i Magma han estat: simplificar i unificar embalatges, compromís amb el medi ambient, funcionalitat i a nivell gràfic, seguir reflectint productes de qualitat. 

Finalment, després d'analitzar el mercat actual i les noves tendències, s'escull un packaging tubular d'alumini, un material 100% reciclable, que ens ha permès prescindir de la caixa de cartró i l'embolcall de plàstic. Se li dona personalitat amb la imatge blanca i negra de la companyia on la codificació de les referències i el codi de barres continuen sent es protagonistes del disseny gràfic, aconseguint un disseny elegant i minimalista. L'únic punt de color són les tapes dels envasos que indiquen la categoria de producte. 


Algèmica

Suplementació i cosmètica

Packaging

Odoo • Imatge i text

Reduir Reutilitzar Recliclar

A més, ens agrada potenciar la creativitat dels clients, animant-los a reutilitzar aquests envasos donant-los una segona vida, convertint-los en un pot per als bolígrafs, per a les espècies, per al menjar del peix...

Estem plenament satisfets dels resultats aconseguits, i creiem fermament que un packaging ecològic, reutilitzable i funcional és el nou camí a seguir.