estratègies de comunicació  |      

IDIOMA

Idioma

Currency

B2C

CATÀLEGS VESERKAL

solucions a mida en maquinària industrial

Projecte:

L'empresa Veserkal es dedica al disseny i desenvolupament de solucions a mida, bàsicament per al sector industrial agroalimentari.

Magma, dins de l'estratègia de màrqueting de l'empresa, ha dissenyat i maquetat diferents catàlegs dedicats específicament a cadascun dels sectors on Veserkal aporta aquestes solucions. Es tractava de reunir en un catàleg, aquells equips dissenyats per l'empresa, que poden facilitar solucions a nivell productiu en els diferents sectors: càrnic, hortofructícola, peixateria, làctic, pastisseria, logística, packaging, etc. A més, la col·lecció de catàlegs es completa amb un catàleg general on s'han reunit els equips més destacats de l'empresa.

Amb aquests catàlegs, Veserkal disposa d'una eina bàsica per al seu equip comercial, ja que tant a nivell d'imatge com de contingut tècnic, permeten oferir als clients un gran detall dels equips.

Veserkal

Maquinària industrial

Catàleg de producte.

catàlegs Veserkal

Els catàlegs Veserkal són en format A4 per tal de facilitar la seva incorporació a diferents impresos corporatius que els puguin acompanyar. El nombre de pàgines varia en funció del catàleg de cada sector i segueixen l'estètica de la imatge corporativa de la marca, on el color groc és l'element que més destaca sobre les imatges específiques i descriptives del sector en concret. A l'interior, les diferents solucions són les protagonistes sobre fons blanc per tal de no distreure al client d'allò més important.