A+ A A-

Avís legal

D’acord amb la LOPD 15/1999 i la LSSICE 34/2002 i altres disposicions legals, l’informem que les dades de caràcter personal que facilita voluntàriament, incloent el correu electrònic, s’incorporaran a un fitxer automatitzat de caràcter personal de MAGMA.INFO. En remetre les seves dades, autoritza expressament la seva utilització per a les comunicacions, incloses les que es realitzen per mitjà de correu electrònic que MAGMA.INFO realitzi amb finalitats promocionals o informatives de les activitats que organitza i/o a les quals dona suport amb la seva logística. Així mateix queda informat que les seves dades podran ser comunicades, amb obligació de confidencialitat, a les empreses col·laboradores de MAGMA.INFO, sempre que sigui necessari per a les finalitats que aquestes realitzin el servei contractat. Si ho desitja pot exercir sobre aquestes dades els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, per la qual cosa caldrà adreçar-se al lloc web www.magma.info o el correu electrònic Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. . Si vostè no desitja rebre més informació comercial per correu electrònic, enviï un correu a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Tipus d’informació recopilada
Informació professional – Les dades que els clients proporcionen a MAGMA.INFO a través dels diversos mitjans de comunicació disponibles es consideren informació professional; es desa i es gestiona per a un us intern de MAGMA.INFO. Dins de la informació professional s’inclouen, entre altres dades, el nom, adreça, nom de l’empresa, adreça de l’empresa, números de telèfon i fax, adreça de correu electrònic, així com les respostes a les preguntes dels formularis d’inscripció o enquestes.

Dret d’informació
Magma.info, nom comercial de Fo2, SL amb CIF:B60745593, ha adoptat les mesures i nivells de seguretat de protecció de dades personals que exigeix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal; Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic i els seus reglaments de desenvolupament. Les dades personals que ha posat en el nostre coneixement – necessaris per a la prestació dels nostres serveis – han estat introduïts en un fitxer automatitzat del qual MAGMA.INFO és titular i responsable.
L’afectat pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’acord amb el que està previst a la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i altres normatives aplicables a aquest efecte, mitjançant una petició escrita adreçada a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. .

Secret professional
Totes les comunicacions privades entre MAGMA.INFO i els afectats/usuaris seran considerades com a confidencials. A més, també serà confidencial la informació de qualsevol tipus que intercanviïn ambdues parts, la informació que per ambdues parts sigui d’aquesta naturalesa i la informació sobre la informació confidencial.
Per tal de garantir que la protecció del secret professional entre MAGMA.INFO i els afectats es preservi en totes les comunicacions, l’afectat ha de procurar no revelar la seva informació confidencial a ningú a excepció del seu advocat, anàlogament que MAGMA.INFO.

Baixa voluntària
MAGMA.INFO es compromet a acceptar, mantenir i justificar la recepció de la sol·licitud de baixa voluntària de qualsevol client per a futures comunicacions procedents tant de MAGMA.INFO com de tercers a qui MAGMA.INFO pogués subministrar informació sobre clients.
Clàusula d’exempció de responsabilitat
No es pot reproduir ni transmetre cap part d’aquest lloc web per cap mitjà de tipus electrònic, mecànic (incloent les fotocòpies), de gravació o amb cap sistema d’emmagatzematge i recuperació d’informació sense comptar amb un permís previ de MAGMA.INFO, posseïdors dels drets de propietat intel·lectual. El lloc web MAGMA.INFO el publica MAGMA.INFO. Aquest lloc web conté enllaços a llocs externs. MAGMA.INFO no es fa responsable, ni té cap mena de control sobre el contingut d’aquests llocs web. La informació d’aquest lloc, o la disponible per mitjà d’enllaços d’hipertext des d’aquest lloc, s’ofereix sense cap tipus de responsabilitat per part de MAGMA.INFO.
MAGMA.INFO declina expressament qualsevol responsabilitat que resulti del mal ús que terceres persones puguin fer, dels continguts d’aquest web i no es fa responsable en cap cas, de l’ús que l’usuari pugui fer de la informació aquí continguda, refusant expressament qualsevol responsabilitat per danys de qualsevol tipus, especialment quan un ús de la informació facilitada en aquest lloc web, es faci infringint normes de bona fe. MAGMA.INFO es reserva el dret de modificar, limitar o cancel·lar l’accés a aquest web de forma temporal o definitiva, sense adquirir cap responsabilitat per qualsevol error o omissió que pugui constatar-se en la informació que conté aquest lloc web.

Drets de propietat intel·lectual
COPYRIGHT; USOS PERMESOS; RESTRICCIONS D’ÚS. La Llei de Propietat Intel·lectual protegeix el material disponible en els llocs web de MAGMA.INFO. Tots els drets reservats. No es podrà copiar, fotocopiar, reproduir, traduir o reduir amb qualsevol tipus de mitjà electrònic o forma mecànicament llegible cap part dels materials disponibles en els llocs web de MAGMA.INFO, ni en la seva totalitat ni de forma parcial, sense comptar amb el consentiment previ i per escrit de MAGMA.INFO.
Queda prohibit qualsevol altre tipus de reproducció sense el permís de MAGMA.INFO. Queda prohibida la distribució amb finalitats comercials.

En compliment amb la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web:

Titular: fo2, sl
Marca comercial: Magma
Adreça: Pg de la Pau 20-22 – 08600 Berga.
CIF: B60745593

Tota la informació d’aquest web està protegida sota els drets d’autor i per tots els derivats de la Propietat Intel·lectual dels quals MAGMA.INFO és propietari.

Copyright©2012 Magma. Tots els drets són reservats.